Настановча нарада щодо організації та проведення Виробничої практики для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

13 травня 2022 року відбулась настановча нарада щодо організації та проведення Виробничої практики для студентів ІІІ курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Із вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики та проінформувала студентів про їх керівників-методистів від коледжу.

 Світлана Миколаївна Павлюк, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Готельно-ресторанної справи»), провела вступний інструктаж з техніки безпеки, а також підкреслила необхідність дотримання правил поведінки у разі виникнення надзвичайної ситуації в умовах воєнного стану.

Керівник-методист практики Микитин Лілія Миколаївна ознайомила студентів з методичними рекомендаціями та програмою Виробничої практики, а також проінформувала про відповідну супутню документацію, яка повинна бути сформована під час проходження практики та подана відповідним чином на захисті.

Зав.методичним кабінетом Глушко Василь Іванович привітав студентів з початком виробничої практики та наголосив на правилах поведінки при проходженні практики під час воєнного стану.

Виробнича практика для студентів 3 курсу триватиме з 16 травня до 6 червня поточного навчального року.

Виробнича практика є невід’ємною складовою частиною процесу професійної підготовки студентів освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст  і проводиться на оснащених відповідним чином базах практики. Від якості виконання завдань у період практики залежить професійне становлення майбутнього фахівця.

Курси навчальних дисциплін, які вивчаються, зокрема «Організація та технологія обслуговуваннях в готелях», «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства», «Технологія і організація туристичного обслуговування», «Організація екскурсійного обслуговування» є підґрунтям для практичних умінь, які матимуть застосування при проходженні виробничої практики. Практика дає можливість відчути студентам, що в майбутньому отримані знання можна застосувати у професійній діяльності.