Настановча нарада щодо організації та проведення виробничої (технологічної) практики для студентів 4 спеціальності «Прикладна математика»

21 квітня 2022 року відбулась настановча нарада щодо організації та проведення виробничої (технологічної) практики для студентів 4 спеціальності «Прикладна математика».

Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики та проінформувала студентів про їх керівників-методистів від коледжу. Керівники практики Дмитро Михайлович Солонець, Микола Миколайович Василів, Драган Оксана Борисівна та Гой Тарас Петрович ознайомили студентів із методичними рекомендаціями та програмами виробничої практики, а також розповіли про структуру виконання індивідуального завдання та документації, яка повинна бути сформована та подана на захисті.

Також на зустрічі були присутні: завідувач відділення дошкільної освіти  Сидорук О.М. та викладачі-методисти – Гой Т.П., Солонець Д.М. Драган О.Б. Василів М.М., які висловили свої побажання та пропозиції щодо проходження практики.

 Драган Оксана Борисівна  керівник практики від коледжу, провела вступний інструктаж з техніки безпеки та ознайомила студентів із правилами поведінки на виробництві, базах практики в умовах  карантину та війни.