У КОЛЕДЖІ ВІДНОВЛЕНО НАВЧАННЯ ПРОГРАМИ «CHARACTER INTERNATIONAL INC.»

У такий дуже непростий час для України, наші американські друзі, викладачі програми «Character International Inc.» (м. Даллас, Техас, США) з нами! Підтримують, моляться за нас, допомагають нашим військовим, а також відновлюють навчання студентів  Івано-Франківського фахового коледжу.

Нагадаємо, що навчання здійснюється відповідно до угоди між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника (м. Івано-Франківськ, Україна) та програмою «Character International», Inc (м. Даллас, Техас, США) від 25. 06. 2021 р., безпосередня реалізація якої покладається на Педагогічний факультет Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (м. Івано-Франківськ, Україна).

Тренерами програми є: доктор психологічних наук Джон Д. Кук та сертифікований тренер, магістр психології Девід Ф. Глісон.

Усі семінари, які були заплановані на лютий, розпочалися з 24 березня. Навчання здійснюється у онлайн форматі. Біля 200 студентів коледжу вже прослухали лекції та вебінари на тему «Конфлікти». Найближчим часом будуть проведені семінари на теми: «Формування характеру дитини» та «Лідерство».

Радіємо і дякуємо за те, що під час навчання студентів були також присутні: Чарльз Ландрет – директор програми «Character International Inc.» та Лінда Ландрет – автор підручника «Виховання характеру дитини», за яким проводиться ще один із семінарів.

Дякуємо авторам та тренерам програми за ресурсне, актуальне і таке цікаве навчання!

І окреме спасибі перекладачці програми, директорці центру альтернативної освіти KAIZEN (м. Івано-Франківськ) Анні Довженко, котра допомагає краще зрозуміти зміст навчання.

Віримо у перемогу України, і у те, що скоро побачимося і обнімемося наживо! У нас ще багато ідей щодо українсько-американської співпраці і ми обов’язково їх реалізуємо!