День Святого Валентина очима першокурсників спеціальності “Право”

День усіх закоханих святкується вже не перше століття й має дуже романтичну історію походження. Так, існує декілька легенд щодо “винуватця торжества”. Ним вважається християнський священик Валентин, котрий жив у III столітті в місті Терні, що розташоване в італійській провінції Умбрія.

День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності. 14 лютого закохані висловлюють свої щирі почуття й обмінюються подарунками, влаштовують романтичні сюрпризи своїй другій половинці. Чи не основним атрибутом свята є специфічна листівка з освідченням у коханні – “валентинка”. Її часто роблять у формі сердечок, ними ж прикрашають. Також ці листівки оздоблюють різноманітними квітами, ангелами, голубками, поцілунками.

 Що саме варто дарувати на День закоханих? Які традиції цього свята в інших країнах? Звідки виникло це свято? На ці та багато інших питань знаходили відповідь студенти першого курсу спеціальності «Право» під керівництвом студентки-практикантки Гандери Ольги.  На відкритій виховній годині вони мали можливість поринути в світ закоханості  і за допомогою гри-квесту визначити, котра з груп романтичніша.  Для цього у студентів було 5 конкурсів і 3 квест-кімнати з різноманітними завданнями та запитаннями.

Після нелегкого двобою перемогу отримала група ПР-11, з відривом у 5 очок. Вітаємо переможців та бажаємо всім учасникам знайти своє кохання та впускати в своє життя романтику не тільки 14 лютого, а цілий рік.