Захист виробничої (технологічної) практики студентів ІV курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Виробнича (технологічна) практика є завершальною практикою і проводиться для студентів IV курсу у 7 семестрі. Період практики – 22.11-06.12.2021р. Впродовж даного періоду студенти IV курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» проходили практику на базах готельно-ресторанних та туристичних комплексів Верховинського району. Основним завданням практики було придбання досвіду діяльності в одному з підприємств гостинності. Адже студенти IV курсу є на завершальному етапі здобуття кваліфікації «фахівець туризму, фахівець готельного і ресторанного обслуговування». Під час цієї практики всі студенти зуміли вдало застосувати набуті знання за період навчання в коледжі та змогли закріпити знання з проходження попередніх практик на II і III курсах.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи  Марта Ярославівна Чупровська зауважила, що студенти добре обізнані в даній галузі, а позитивні відгуки від керівників баз виробничої (технологічної) практики і звіти студентів IV курсу, представлені під час захисту, показали їхню професійну компетентність і високий рівень знань навчання.

Керівник-методист практики Світлана Миколаївна Павлюк наголосила, що більш глибокі знання та практичні навички, які студенти здобули під час даної практики, в подальшому забезпечать їм успішну трудову діяльність у сфері обслуговування.