Захист виробничої практики студентів четвертого курсу спеціальності 113 Прикладна математика

                                                                     Важкість розв’язання якоюсь мірою

                                                                        входить у саме поняття задачі:

                                                                       там, де немає труднощів, немає задачі.

                                                                                                                                Д.Пойа

 

24 грудня 2021 року відбувся онлайн захист виробничої практики «Технологічна» студентів ІV курсу спеціальності 113 «Прикладна математика».

Базами практики були підприємства, фірми, зокрема IT-STEP, Elowleaf, та  ліцеї м. Івано-Франківська.  Під час практики студенти опановували сучасні методи, форми організації і технічні засоби в області використання комп’ютерних технологій на виробництві. У студентів, на базі знань, отриманих в коледжі, формувалися професійні уміння і навички для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, а також потреба самостійно поповнювати свої знання і творчо їх застосовувати в практичній діяльності.

Завданнями практики було вивчення організації і етапів розробки програмного продукту, набуття практичних навичок програмування, проектування та реалізації web-проектів (блоків «Front-end» + «Backend»), самостійного вирішення технічних задач на базі сучасних комп’ютеризованих систем, ознайомлення з сучасними технологічними процесами розробки, впровадження та налагодження програмного продукту, з сучасним апаратним та програмним забезпеченням, набуття умінь організаторської роботи по спеціальності, узагальнення і поглиблення знань з наступних дисциплін:

Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка побажала студентам вдалого захисту та високих результатів та передала слово керівникам-методистам  Дмитру Михайловичу Солонцю та Миколі Миколайовичу Василіву.