Прикарпатський та міжнародна ІТ компанія ЕРАМ разом готуватимуть фахівців

21 вересня Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та міжнародна компанія EPAM – лідер українського ІТ ринку – підписали договір про співпрацю в сфері сучасних інформаційних технологій. Спільну роботу буде спрямовано на підвищення рівня підготовки студентів, перепідготовку та підвищення університетом кваліфікації фахівців.

Офіційний документ підписали ректор Прикарпатського  національного університету Ігор Цепенда та керівник Західноукраїнської локації ЕРАМ Андрій Трофімов. На урочистому заході були присутні проректорка з наукової роботи Прикарпатського національного університету Валентина Якубів, керівник освітніх програм ЕРАМ в Західному та Південному регіонах Олександр Ткаченко, менеджерка з комунікацій компанії ЕРАМ Ірина Пацевко, студенти та викладачі факультету математики та інформатики ПНУ.

Прикарпатський національний університет дає добру фундаментальну освіту молодим ІТ-спеціалістам. Однак існує необхідність підготувати їх до сучасних потреб і вимог бізнесу. Детальніше…