31 серпня 2021 року відбудеться педагогічна рада

До уваги штатних працівників Івано-Франківського фахового коледжу! У вівторок, 31.08.2021 року о 09.30 в актовій залі (Бандери, 1), відбудеться конференція трудового колективу коледжу та засідання Педагогічної ради.
Порядок денний:
1. Про особливості організації освітнього процесу, організаційно-методичні заходи щодо підготовки до нового навчального року в Івано-Франківському фаховому коледжі в 2021-2022 н.р., затвердження складу педагогічної, методичної, адміністративної рад (Доповідач: Нестеренко С.В.).
2. Про затвердження планів роботи Івано-Франківського фахового коледжу на 2021-2022 н.р. (Доповідачі: Нестеренко С.В., Ликтей Л.М.).
3. Про підсумки вступної кампанії 2021 року, стан формування контингенту студентів коледжу, завдання колективу щодо підвищення ефективності профорієнтаційної роботи (Доповідач: Москаленко Ю.М.).
4. Про стан забезпечення освітніх компонентів спеціальностей коледжу педагогічними працівниками з урахуванням їх освітньої та/або професійної кваліфікації (відповідно до вимог постанови КМУ №1187) (Доповідачі: голови циклових комісій коледжу).
5. Різне. Про проведення інструктажів.

ЯВКА ШТАТНИХ ПРАЦІВНИКІВ ОБОВ’ЯЗКОВА!

Адміністрація коледжу