Захист практики з додаткової спеціалізації «Хореографія»

З 5 по 16 квітня 2021 року студенти Івано-Франківського фахового коледжу спеціальності «Початкова освіта» проходили педагогічну практику з додаткової спеціалізації «Хореографія».
Під час проходження практики кожен мав змогу працювати з дітьми 1-4 класів. Ми спостерігали за проведенням уроків вчителів хореографії та допомагали їм в організації освітнього процесу.
Після теоретичних настанов викладача-методиста та підказок вчителя, ми самостійно проводили уроки та виховні заходи для дітей.
Ця практика допомогла нам закріпити уже набуті теоретичні знання, використати їх в роботі та зрозуміти, яка це нелегка праця звернути увагу учнів на дії вчителя.
Практика у кожного із нас була наповнена позитивними моментами, приємною атмосферою, вибуховими емоціями, теплом та любов’ю від маленьких учнів. Ми впевнилися, що це саме ті емоції, які ми хочемо отримувати від власної роботи.
Ми вдячні усім за знання та поради, які ви передали нам, за усі секрети у навчанні дітей відчувати ритм і красиво танцювати, за теплі слова підтримки та розуміння.
І звичайно ж хочемо подякувати дирекції коледжу за таку можливість проходження практики, викладачам-методистам, які навчали нас і допомагали, а також вчителям які давали настанови під час уроків.
Окремо хочемо подякувати нашому викладачу-методисту Павелко Роксолані Олегівні, яка завжди нам допомагала у будь-який час та у будь-якій ситуації, яка привила нам любов до музики і танцю, яка заклала фундамент у нашому розумінні, що ж таке хореографія та мистецтво її викладання. Дякуємо вам за терпіння, підтримку, розуміння та допомогу.
Ця практика стала для усіх нас прекрасним стартом для подальшого розвитку та праці над собою і своєю професією!