Зустріч із абітурієнтами Відділення дошкільної освіти

24 травня відбулася онлайн-презентація спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Прикладна математика».

З вітальним словом до учасників заходу звернулася завідувачка Відділення дошкільної освіти – Сидорук Оксана Миколаївна. Вона ознайомила абітурієнтів та їхніх батьків з особливостями вступу до коледжу в 2021 році, складання вступних іспитів, правилами подачі документів, особливостями роботи приймальної комісії. У своєму виступі звернула увагу на перелік конкурсних предметів, які виносяться на вступ відповідно до обраної спеціальності. Ознайомила з перевагами проходження підготовчих курсів та з графіком пробного тестування.

Детальніше про спеціальності та освітні програми абітурієнтам розповіли Селепій О.Д. – спеціаліст вищої категорії, викладач-методист, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Дошкільна освіта») та Драган О.Б. – спеціаліст вищої категорії, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Прикладна математика»).

Відділення дошкільної освіти гордиться своїми успішними випускниками. Враженнями про коледж, думками щодо навчання в нашому закладі й можливостями реалізувати свої здібності поділилися з абітурієнтами  випускниці  Христина Глушко та Ольга Гандера.

На зустрічі також була присутня Відповідальна секретарка приймальної комісії коледжу – Т.В. Гоцанюк, яка давала кваліфіковані відповіді на запитання щодо  роботи приймальної комісії.

Дякуємо абітурієнтам і їхнім батькам за зустріч!

Запрошуємо до нас на навчання. Адже без якісної освіти не можна досягти успіху, немає перспектив у житті, неможливо здійснити найзаповітніші мрії. Саме наш коледж допоможе вступникам реалізувати себе. У нашому коледжу є всі передумови, щоб здобути якісну освіту й різносторонньо розвивати свої таланти.

Бажаємо успіху та не помилитися у власному виборі!