МИ В ЧИСЛІ МАРАФОНЦІВ-ЛІДЕРІВ

З 26 лютого до 21 березня 2021 року проводився Всеукраїнський відкритий марафон з української мови імені Петра Яцика, організований Міжнародним благодійним фондом «Ліга українських меценатів» і Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти». Технічний партнер ТОВ «Еволюшн Груп» надали доступ учасникам марафону до платформи HUMAN, завдяки якій, власне, й вдалося провести захід у дистанційному форматі.

Марафон проходив у чотири етапи. Перехід на кожен наступний етап відбувався за умови виконання завдань попереднього. У ІV етапі Марафону взяли участь 106 учасників із 48 міст закладів фахової педагогічної освіти України. Усі роботи були зашифрованими. Не зраджуючи добрих переможних традицій, наша студентка-другокурсниця спеціальності «Початкова освіта», Лукинюк Марія, яка проходила відбір за №279447, у ІV етапі здобула почесне 7 місце під умілим керівництвом викладача української мови О.М. Скиданчук. Хочеться зазначити, що вже четвертий рік поспіль, Івано-Франківський фаховий коледж утримує переможні позиції у означеному конкурсі.

Учасники, які успішно пройшли всі 4 етапи отримають сертифікати, а заклади освіти, в яких навчаються «марафонці», – спеціальну пропозицію від платформи HUMAN у вигляді безкоштовного використання освітнього ресурсу. Скориставшись нею, Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського університету імені Василя Стефаника потрапляє до програми «HUMAN. Чемпіон», яка передбачає розширену технічну та клієнтську підтримку, безкоштовні тренінги та доступ до інформаційних матеріалів.

Вітаємо переможців із чудовим результатом! Бажаємо натхненного навчання та нових перемог у житті!