Засідання обласного методичного об′єднання викладачів англійської мови

17 березня 2021 року відбулося засідання обласного методичного об′єднання викладачів англійської мови  (формат проведення засідання – онлайн-засідання з використанням сервісу Zoom, час проведення  17-00 – 18-30).

     Відповідно до плану  роботи МО на засіданні було розглянуто актуальні  питання організації дистанційного навчання. Зокрема, досвідом роботи з присутніми колегами поділилися викладачі:

  • Кравченко Ірина Михайлівна (голова МО, викладач Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ імені Василя Стефаника) виступила з доповіддю «Розширення освітнього середовища студентів за допомогою цифрових сервісів Edmodo, Nearpod та Padlet».
  • Івасик Ліля Василівна (ВСП “Надвірнянський фаховий коледж НТУ”) виступила з доповіддю «Використання платформи Moodle для організації і проведення дистанційного навчання».
  • Богович Оксана Михайлівна  (фаховий  медичний  коледж  ІФНМУ) виступила з доповіддю «Використання сучасних комунікаційних технологій в освітньому процесі в умовах дистанційного навчання» та поділилась  досвідом роботи викладачів фахового  медичного  коледжу  ІФНМУ з ресурсом Microsoft Teams та системою EDX.

   По завершенні доповідей учасники засідання обговорили переваги та ризики дистанційного навчання, а також поділились власним досвідом щодо використання інформаційних сервісів та ресурсів для організації та проведення занять з англійської мови у дистанційному форматі.