Оголошення

До уваги педагогічних працівників Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника!

24 лютого 2021 року о 15.00 відбудеться засідання Педагогічної ради!

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про підсумки діяльності Івано-Франківського фахового коледжу в І семестрі 2020-2021 н.р. та завдання щодо забезпечення якості освітнього процесу (інформують завідувачі відділень Полякова Т.В., Сидорук О.М., Наконечна І.М.).

2. Про стан висвітлення інформації на офіційному веб-сайті коледжу згідно ліцензійно-акредитаційних вимог (інформує директор коледжу Москаленко Ю.М.).

3. Про узагальнення досвіду роботи, ефективність педагогічної діяльності та підвищення професійної кваліфікації в міжатестаційний період (з досвіду роботи викладачів Скиданчук О.М. та Сорокаліти О.В.).

4. Розгляд, обговорення, затвердження атестаційних характеристик педагогічних працівників Івано-Франківського фахового коледжу, котрі підлягають атестації у 2021 році (інформують директор коледжу Москаленко Ю.М., методист коледжу Ликтей Л.М.)

5. Про погодження та рекомендації до друку навчально-методичної літератури викладачів коледжу (інформує методист коледжу Ликтей Л.М.).

6. Різне

Приєднатися через Google Meet
http://meet.google.com/bhd-rwbu-svo