Мотиваційно, інформативно та із символічними подарунками!

      Студенти та викладачі фізичного виховання Івано-Франківського фахового коледжу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя  Стефаника» стали учасниками онлайн-конференції, організованої відділенням НОК України в Івано-Франківській області.

      Для спілкування було обрано напрямок «Основи бізнесу та кар’єри», а тема заходу – «Спорт – особистий розвиток – пізнай себе». Захід відбувся на платформі «ZOOM». На ньому також були присутні гості, які поділилися власним досвідом та баченням того, як формується кар’єрний ріст, які його основні складові, говорили про роль та значення фізичної культури, спорту в цьому процесі.

      На початку онлайн-заходу учасників привітали:

-Мирослав Карабін – голова відділення НОК України в Івано-Франківській області;

-Тетяна Ляхович – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, володарка кубку Європи, срібна призерка молодіжного чемпіонату Європи 2003 року, учасниця  XXVII, XXVIII та XXIX літніх Олімпійських ігор;

-Василь Марущак – фронтмен популярного гурту «ЦВІТ КУЛЬБАБИ», кандидат у майстри спорту з легкої атлетики.

     Незабутні імениті гості відзначили роль тренерів у формуванні їх особистості, адже це, як зазначили Тетяна та Василь, – один з найважливіших факторів у цьому процесі.

     На завершення відбулося спілкування між гостями і учасниками заходу в форматі питання-відповідь та підведення підсумків.

     Онлайн-зустріч передбачала символічні подарунки всім учасникам всеукраїнського спортивного-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OLYMPICLAB.