27 вересня – Всеукраїнський День дошкілля

Дорогі студенти спеціальності «Дошкільна освіта», сердечно вітаємо вас із майбутнім професійним святом.

  • Бути вихователем – благородна праця, яка роками підтверджує свою необхідність та значимість. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.
  • Бути вихователем – це відповідальність. Це означає бачити неповторність кожної дитини, усвідомлювати, що в ваших руках її життя і її душа. Намагайтеся робити все, щоб дитинство малюка було змістовним і радісним, бо від того, як пройде дитинство людини, залежатиме все його подальше доросле життя.
  • Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, щоденна наполеглива праця, що збагачує світ знаннями, милосердям та людяністю. Вам, майбутні педагоги дошкільної освіти, довірять найдорожче та найцінніше, що є в людей і держави – чисті дитячі серця та душі. Саме Ви щодня відкриватимете своїм вихованцям двері в прекрасний та безмежний світ знань, даруватимете їм радість пізнання нового.
  • Бути вихователем – це радість. Це означає бачити, як росте малюк, як з кожним роком він все більше може зрозуміти і зробити, віддавати йому безкорисливо свою любов.
  • Бути вихователем – це талант і високий професіоналізм.

Вітаючи вас, шановні педагоги-викладачі-«дошкільники», висловлюємо сердечну вдячність за невтомну й клопітку працю, за великий талант і щире покликання сіяти  розумне, добре, вічне студентам, майбутнім педагогам дошкільної ланки освіти.

Бажаємо всім міцного здоров’я, невичерпних творчих задумів, земного щастя і довгої людської пам’яті про ваші добрі справи.

З повагою

  адміністрація коледжу