Сміливіше вперед – в добру путь, в добрий час!!!

24.06.2020 – Комплексний кваліфікаційний іспит завершено! Найкращі вітання випускникам спеціальності “Початкова освіта”, які успішно склали екзамен.

Державний екзамен – це завершальний етап навчання в коледжі. Для вас, випускники, комплексний кваліфікаційний іспит виявився надзвичайно важливим моментом, адже ви перед членами державної екзаменаційної комісії підтвердили рівень здобутих у коледжі теоретичних знань та практичних умінь. Незважаючи на дистанційну форму  навчання та ваші хвилювання, ви показали високий рівень знань, а комісія вкотре переконалася у тому, що ви правильно обрали свою майбутню професію. Адже за період практики в школі ви отримали колосальний досвід спілкування з дітьми, мали можливість відчути себе справжніми вчителями і переконалися, що  навчати дітей – це ваше покликання!
 Слід відмітити, що ваші відповіді на “державному іспиті” супроводжувалися виконанням практичних завдань, зокрема моделюванням конспектів уроків. Ви вміло висвітлювали актуальні проблеми організації освітнього простору згідно вимог Нової української школи, інноваційні технології при формуванні предметних компетентностей здобувачів початкової освіти. Акцентували увагу на проблемах організації навчання з використанням інформаційно-комунікативних та цифрових технологій. Продемонстрували принципи, інструменти та знання платформ, методик та технологій дистанційної освіти для початкової школи.
Набільш повні, змістовні відповіді, які характеризувались креативним підходом до розв’язання педагогічних ситуацій, були у студентів: Боднар Ярини, Іваноньків Інеси, Колотило Ірини, Лагойди Ілони, Максимів Мар’яни, Медвідь Ангеліни (ПО-41); Когут Вікторії, Яблінчук Марії (По-42); Лейбюк Мирослави, Стрілецької Мар’яни, Цап Діани (ПО-43); Градюк Світлани, Гриньків Ярослави, Козак Вікторії, Кульчак Христини (ПО-44).
Бажаємо вам, дорогі випускники, впевнених сил і високих цілей, підтримки рідних і міцної любові, доброї вдачі та яскравого світла на шляху, гарних ідей і блискучих успіхів, вірних друзів і щастя без жодної перешкоди!!!
І хоч завтра ви розійдетесь по різних стежках, вас завжди буде супроводжувати спільний спогад про найкращі студентські роки в Івано-Франківському коледжі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
                                                                            Хай доля іскриться, цвіте і не в’яне,
                                                                            Хай рветься в політ, мов крило журавля,
                                                                            До нових вершин, до мрії, до щастя,
                                                                            Хай душу наповнять нові відчуття!