Спартакіада коледжу з волейболу серед хлопців

В спортивному комплексі «Олімп»  2 – 3 лютого відбулися змагання з волейболу серед студентів Івано-Франківського  коледжу    ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника». В спартакіаді взяли участь хлопці таких спеціальностей: «Прикладна математика», «Право», «Початкова освіта» та «Туризм».

 У перший день спортивного дійства учасники змагалися за вихід у фінал. Всі матчі захоплювали своїми неочікуваними ударами й перебігами подій. Спостерігався командний дух кожної групи, які до кінця боролися за лідерські позиції. В результаті всіх матчів першого етапу визначилась четвірка фіналістів, а саме: ПМ-32; ПР-41,42, Т-21; ПМ-12 та ПМ-22.

Завершальний день змагань передбачав не менш захопливі ігри, в яких брали участь рівносильні команди. У підсумку всіх матчів беззаперечним лідером спартакіади стала група ПМ-32. Команди ПР-41,42, Т-21; ПМ-12 та ПМ-22 набрали однакову кількість очок. Призерів було визначено за результатами кількості виграшних партій. Тож, на другій позиції команда ПМ-12, а трійку лідерів замкнула група ПМ-22.

Вітаємо переможців та призерів!