“4 роки без Кузьми!”: День пам’яті Скрябіна

27 лютого 2019 року, у Івано-Франківському коледжі відбувся творчий захід пам’яті лідера гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка, який трагічно загинув у автокатастрофі чотири роки тому. Звістка про цю трагедію облетіла всю Україну. Творчість Кузьми (Скрябіна) нам, студентам, дуже подобається. Ми знаємо майже всі його пісні. Сумуємо, що так рано обірвалося життя Кузьми. Він так багато планував зробити, він про так багато мріяв. Він завжди ділився своїми ідеями та тим, які класні речі він придумав. Він міг про це говорити годинами. Він ніколи не давав зупинитись чи впасти в депресію, вважав своїм обов’язком розбудити усмішку і сподівання, що завтра буде кращим за сьогодні. Він був великим мрійником і великим бешкетником з незрівнянним батярським духом. Був і є.
Студенти нашого коледжу виконували улюблені та найрідніші пісні Скрябіна. При завершенні заходу всі учасники заспівали пісню «Старі фотографії» зі свічками у руках.
Ми повинні пам’ятати таких героїв як Кузьма, повинні пишатись тим, що така людина, як Він, проживала саме в нашій країні.
Підготувала студентка групи ПО-22 Маланій Ірина