Збори батьків другокурсників на юридичному відділенні

На юридичному відділенні в on-line режимі відбулися збори з батьками студентів другого курсу спеціальностей «Право» (куратор Савчин Н.В.) та «Туризм» (куратор Гушул Р.В.). Завідувач відділення Іванна Наконечна поінформувала батьків про особливості освітнього процесу в коледжі в умовах дистанційного навчання, необхідність оплати за навчання в наступному році відповідно до договору, а також надала загальну інформацію щодо ЗНО для студентів коледжу.

На спеціальності «Право» викладач Ірина Малиновська  озвучила вимоги до вивчення навчальних дисциплін «Теорія держави і права», «Історія держави і права зарубіжних країн», «Ораторське мистецтво», відзначила студентів, які мають кращі результати навчання та вказала на недоліки студентів. Куратор груп ПР-21 та ПР-22 Наталія Савчин ознайомила батьків із результатами навчання студентів у першому семестрі 2021-22 н.р., відгуками викладачів щодо успішності, дисципліни, спілкування, надала інформацію про терміни здачі заліків та екзаменів. Батьки також  отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

На спеціальності «Туризм» куратор групи Т-21 Роксолана Гушул ознайомила батьків з результатами успішності студентів, станом дисципліни та відвідування на заняттях. Також батьки мали змогу почути коментарі викладачів щодо особливостей співпраці з групою в цілому та задати запитання.

Висловлюємо вдячність батькам наших студентів за активну співпрацю та небайдужість!