Засідання обласного методичного об′єднання викладачів англійської мови закладів фахової передвищої освіти Івано-Франківської області.

       Відповідно до графіку роботи обласного методичного об′єднання викладачів англійської мови закладів фахової передвищої освіти Івано-Франківської області 19 жовтня 2021 року було проведено засідання ОМО у вже звичному для освітян онлайн форматі.  З вітальним словом до учасників звернулася Нестеренко С.В., заступниця директора Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ імені В. Стефаника. Вона поділилася досвідом організації навчально-виховного процесу в коледжі в умовах пандемії COVID-19.

       Головою  ОМО викладачів англійської мови Кравченко І.М. було проаналізовано роботу методичного об′єднання у 2020-2021 році та окреслено основні напрямки роботи на новий навчальний рік. Викладачі підтримали пропозицію щодо актуальності роботи над питанням «Підвищення професійної компетентності викладача як складова успішного формування іншомовної комунікативної компетентності студента в умовах викликів сучасності» та затвердили план роботи на 2021-2022 н.р.

       Викладачі Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету Дяків Т.М.,  Ремська Ю. С., Загурська Г. В. поділилися власним досвідом роботи щодо викладання англійської мови в умовах дистанційного навчання через використання інтернет ресурсів, розвиток комунікативних можливостей студентів на заняттях з англійської мови та поза ними.

     Викладачі Коломийського медичного коледжу ім. І. Франка Андрейчук Р.Д.та Брюх Л.О. розкрили питання формування  здоров’язбережувальних компетентностей у студентів-медиків на заняттях з англійської мови.

      Окремим пунктом у  роботі ОМО було питання щодо оновлення бази завдань для проведення студентської олімпіади з англійської мови.

    Під час дискусійних обговорень було прийнято рішення щодо необхідності поширення методичних наробок, друкованих статей та інших напрацювань з метою обміну досвідом та накопичення  матеріалів для створення  інформаційної  методичної бази даних. Як кажуть британці: «Many hands make light work».