Секційне засідання звітної наукової конференції циклової комісії загальної підготовки

1 квітня відбулося секційне засідання звітної наукової конференції студентів коледжу циклової комісії загальної підготовки за 2020 рік, на якій ми розглянули важливі для українського суспільства проблеми формування громадянських компетентностей. Організатори конференції мали на меті залучення до наукових досліджень студентства коледжу, аналіз інноваційних підходів  до постановки цілей та проблем у сучасних актуальних наукових напрямках.

Гуманітарна секція циклової комісії загальної підготовки працювала над проблемою і перспективами формування громадянських компетентностей. Голова циклової комісії Гой Наталія Василівна ознайомила учасників  із порядком проведення секційного засідання. З презентаціями доповідей виступили 11 студентів-науковців. Слухачі активно обговорювати виступи, виникла цікава дискусія з приводу проведених досліджень щодо історичних подій та питань етнічної ідентифікації української молоді, необхідно зазначити зацікавленість студентів проблемою трудової міграції в Україні, визначення топ-професій майбутнього. Цікаві дослідження були представлені щодо історії виникнення та розвитку української гривні та аналізу переваг електронних грошей.

За результатами роботи студентам було вручено сертифікати учасників.

Змістовні презентації виступів, оригінальне викладення матеріалу, дослідження актуальних проблем, зацікавленість слухачів, нова інформація, позитивні враження від проведеної роботи – це результат засідання гуманітарної секції циклової комісії загальної підготовки!