РОЗПОЧАЛАСЯ ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ – ДОШКІЛЬНИКІВ

Три шляхи ведуть до  знань:
шлях міркувань – цей шлях найблагородніший;
шлях наслідувань – це найлегший шлях;
і шлях досвіду – цей шлях найтяжчий.
Конфуцій 
 

Щороку студенти спеціальності «Дошкільна освіта» проходять виробничу педагогічну практику. Цього року 86 студенток ІІІ курсу матимуть  можливість відчути себе справжніми вихователями, перевірити свої знання з педагогіки та методик дошкільної освіти, а головне, отримати той неоціненний практичний досвід живого спілкування з дітками різного дошкільного віку.

4 лютого 2021 року відбулася настановна онлайн-нарада щодо організації виробничої практики «Пробна» для студентів спеціальності «Дошкільна освіта». Заступник директора з навчально-виробничої роботи М.Я.Чупровська ознайомила  присутніх з наказом щодо проведення виробничої практики та з її особливостями. Від голови циклової комісії професійно-практичної підготовки спеціальності «Дошкільна освіта» О.Д.Селепій студенти отримали інформацію (алгоритм проведення практики, методичні поради щодо організації освітнього процесу в закладі дошкільної освіти в умовах адаптивного карантину). Було зазначено, що методичні рекомендації щодо проведення різних видів практики розміщені на сайті коледжу в рубриці Навчальний процес (закладка Практика) і на сторінці циклової комісії спеціальності «Дошкільна освіта» в рубриці Практика, що допоможе в роботі як студентам.

Керівники-методисти  від коледжу, зокрема викладачі Червінська І.Б., Костан І.Й., Данів Т.Ю., Багрій М.А. звернули увагу на обов’язковість дотримання техніки безпеки та профілактично-гігієнічних вимог під час проходження виробничої практики.