Зустрiч з театром.

      З  нагоди вiдзначення Міжнародного дня театру  група ПО-24 вiдвiдала  Івано-Франківську обласну філармонію, де відбулася прем’єра комедії-мюзиклу “Пропозиція” за однойменною п’єсою Антона Чехова. Цей захід розпочався із слів режисера Нового театру Тараса Бенюка, якими він привiтав присутнiх і висловив сподiвання , що вистава  подарує  усім глядачам  приємнi враження.

        В основі п’єси – пропозиція руки і серця. Втім, романтика відходить на другий план. А суперечки, що виникають між героями, переростають у пісні. Герої п’єси ніяк не можуть знайти порозуміння, не здатні слухати один одного, всі суперечки виникають на фоні особистих амбіцій, що аж ніяк не дає вирішити справу із одруженням.

          Останні півроку свого життя Новому театру присвятив народний артист України Сергій Романюк. Він також готувався зіграти одну із ролей у мюзиклі «Пропозиція». Однак, не судилося, 3 березня на 66-му році життя помер. Замість Сергія Романюка на сцену вийшов Тарас Бенюк, аби завершити останнє професійне починання відомого актора.

         На прем’єрi комедії  був присутній міський голова Івано-Франківська Руслан Марцинків. Вiн сказав, що вражений емоцiйною, смiливою грою молодих акторiв i пишається тим , що у мiстi  є такий мунiципальний театр.

Після цього вiдбулося  вручення грамот та подарункiв провідним акторам театру.

          Комедiя вразила нас своєю простотою та оригiнальнiстю. Ми  й надалі будемо відвідувати  вистави Нового  театру , адже як сказав один iз його  акторiв : «Коли хочеш набратися мудрості не з книжки, то іди в театр».

Пiдготувала студентка групи ПО-24 Ольга Бажалук