Громадське обговорення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

13 серпня 2025 року відбувся заключний етап громадського обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» для здобувачів фахової освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр. В обговоренні взяли безпосередню участь викладачі циклової комісії, стейкхолдери, здобувачі освіти.

На засіданні циклової комісії професійної та практичної підготовки спеціальності J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг голова циклової комісії Світлана Павлюк зазначила, що всі пропозиції за підсумками обговорення були враховані, внесені відповідні доповнення та відредаговані освітні компоненти, компетентності, практичні навики.

Впровадження освітньо-професійної програми відповідає рівню підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи та кейтерингу.

Нам важлива думка роботодавців, випускників, здобувачів, науково-педагогічних працівників та стейкхолдерів, які небайдужі до якості фахової передвищої  освіти.