У рамках навчальної дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства» під керівництвом викладача Бурчак Світлани Степанівни здобувачі 2 курсу спеціальності «Туризм і рекреація» ознайомилися з навчально-виробничою лабораторією «Організація і технологія ресторанної справи». Основна мета заняття полягала у вивченні теоретичних та практичних аспектів сучасного устаткування для закладів ресторанного господарства та ознайомлення з новітніми технологіями виробництва. Здобувачі мали можливість побачити виробниче обладнання, вивчили принципи його розміщення у виробничих умовах та його технічно-технологічні характеристики. В процесі ознайомлення акцентували увагу на необхідності технологічно інноваційного виробничого обладнання в ресторанному господарстві, що слугує запорукою ефективної роботи сучасних ресторанних підприємств і задоволення потреб споживачів. Такий формат практичних занять є результативним, оскільки поєднує теоретичні знання з виробничим досвідом роботи закладів харчування, обладнанням та технологіями.