15 листопада 2024 року відбулась настановча нарада з питань організації і проведення виробничої практики студентів 4 курсу спеціальності Готельно-ресторанна справа.
Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики та проінформувала студентів про їх керівників-методистів від коледжу.
Інженер з техніки безпеки Клубочкіна Тетяна Петрівна провела вступний інструктаж з техніки безпеки, а також зауважила про важливість дотримання правил поведінки у разі надзвичайної ситуації в умовах воєнного стану.
Керівник-методист практики Максим’юк Наталія Миколаївна ознайомила студентів з методичними рекомендаціями та програмою виробничої практики, документацію, яка повинна бути сформована та подана на захисті.
Виробнича практика допомагає студенту усвідомити правильність обраного ним шляху. Проходження практики на підприємстві дає найбільш повну картину професійної діяльності. Молода людина виконує свою майбутню роботу, застосовує знання, вчиться діяти «тут і зараз». Прийняття рішень в реальних умовах дозволяє студенту максимально розкрити свої таланти і вміння. Протягом роботи він вчиться взаємодіяти з колективом і керівництвом. Основи субординації і професійного спілкування даються в найбільш зрозумілою і адаптованою формі. Саме в цей момент можна максимально поглибити і розширити свої знання.