Система управління якістю коледжу пройшла успішну сертифікацію на відповідність
– національному стандарту ДСТУ ISO 9001:2015;
– європейському – ДСТУ EN ISO 9001:2018;
– міжнародному – ISO 9001:2015.
НАСТАНОВА ЩОДО ЯКОСТІ Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника»
СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника на 2020-2027 рр.
Політика і цілі у сфері якості Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника
Методики
Процедури внутрішньої системи забезпечення якості
ПР.02.2.1-01:2024 |
ПРОЦЕДУРА визначення та оприлюднення політики, принципів та процедур забезпечення якості фахової передвищої освіти, що інтегровані до загальної системи управління закладом фахової передвищої освіти, узгоджені з його стратегією і передбачають залучення внутрішніх та зовнішніх заінтересованих осіб |
ПР.02.2.1-02:2024 |
ПРОЦЕДУРА визначення і послідовного дотримання процедур розроблення освітньо-професійних програм, які забезпечують відповідність їх змісту стандартам фахової передвищої освіти (професійним стандартам – за наявності), декларованим цілям, урахування позицій заінтересованих сторін, чіткого визначення кваліфікацій, що присуджуються та/або присвоюються, які мають бути узгоджені з Національною рамкою кваліфікацій |
ПР.02.2.1-03:2024 |
ПРОЦЕДУРА здійснення за участю здобувачів освіти моніторингу та періодичного перегляду освітньо-професійних програм з метою гарантування досягнення встановлених для них цілей та їх відповідності потребам здобувачів фахової передвищої освіти і суспільства, включаючи опитування здобувачів фахової передвищої освіти |
ПР.02.2.1-04:2024 |
ПРОЦЕДУРА забезпечення дотримання вимог правової визначеності, оприлюднення та послідовного дотримання нормативних документів закладу фахової передвищої освіти, що регулюють усі стадії підготовки здобувачів фахової передвищої освіти (прийом на навчання, організація освітнього процесу, визнання результатів навчання, переведення, відрахування, атестація тощо) |
ПР.02.2.1-05:2024 |
ПРОЦЕДУРА забезпечення релевантності, надійності, прозорості та об’єктивності оцінювання, що здійснюється у рамках освітнього процесу |
ПР.02.2.1-06:2024 |
ПРОЦЕДУРА визначення та послідовне дотримання вимог щодо компетентності педагогічних працівників, застосування чесних і прозорих правил прийняття на роботу та безперервного професійного розвитку персоналу |
ПР.02.2.1-07:2024 |
ПРОЦЕДУРА забезпечення необхідного фінансування освітньої та викладацької діяльності, а також адекватних та доступних освітніх ресурсів і підтримки здобувачів фахової передвищої освіти за кожною освітньо-професійною програмою |
ПР.02.2.1-08:2024 |
ПРОЦЕДУРА забезпечення збирання, аналізу і використання відповідної інформації для ефективного управління освітньо-професійними програмами та іншою діяльністю закладу |
ПР.02.2.1-09:2024 |
ПРОЦЕДУРА забезпечення публічної, зрозумілої, точної, об’єктивної, своєчасної та легкодоступної інформації про діяльність закладу та всі освітньо-професійні програми, умови і процедури присвоєння ступеня фахової передвищої освіти та кваліфікацій |
ПР.02.2.1-10:2024 |
ПРОЦЕДУРА забезпечення дотримання академічної доброчесності працівниками закладу фахової передвищої освіти та здобувачами фахової передвищої освіти, у тому числі створення і забезпечення функціонування ефективної системи запобігання та виявлення академічного плагіату та інших порушень академічної доброчесності, притягнення порушників до академічної відповідальності |
ПР.02.2.1-11:2024 |
ПРОЦЕДУРА періодичного проходження процедури зовнішнього забезпечення якості фахової передвищої освіти |
ПР.02.2.1-12:2024 |
ПРОЦЕДУРА залучення здобувачів фахової передвищої освіти та роботодавців як повноправних партнерів до процедур і заходів забезпечення якості освіти |
ПР.02.2.1-13:2024 |
ПРОЦЕДУРА забезпечення дотримання студентоорієнтованого навчання в освітньому процесі Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» |