Захист навчальної практики спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа»

На другому курсі спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» відбувся захист навчальної практики. Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанно-готельного господарства.

 Навчальна практика логічно продовжує процес теоретичного навчання та сприяє формуванню професійно значимих умінь та навичок, психологічної готовності до виконання обов’язків на робочих місцях у підприємствах готельного господарства та закладах харчування.

На захисті практики студенти у формі презентацій представили свої доробки, які ними були зроблені впродовж тижня на практиці. Звіт відображав результати теоретичної та практичної діяльності студентів. Студенти під час проходження практики виконували індивідуальне завдання у групі 5 осіб, яке тісно пов`язане з питаннями організації та технології в готельному та ресторанному господарстві.