Тиждень польових зборів (Захисту України) – пізнавальні та практичні навички для групи ДО – 14

Цього тижня група ДО-14 разом зі своїм куратором Зіняк Тетяною Романівною мала насичені та незабутні польові збори. Упродовж тижня студенти здобули нові знання та навички, які стануть їм у пригоді в майбутньому.
Відвідини національного військово-історичного музею України “Герої Дніпра” стали глибоким зануренням в історію нашого народу. Студенти дізналися про мужність та героїзм українських воїнів. Побачили експонати минулого і сьогодення. Цей досвід нагадав їм про важливість патріотизму та любові до Батьківщини.

Актуальний навчальний тренінг з надання домедичної допомоги, який провели спеціалісти Червоного Хреста, допоможе студентам правильно діяти в різних ситуаціях. Ці вміння на сьогоднішній день є дуже цінними.

А відвідування тиру (стрільба по мішенях) стало для студентів випробуванням на влучність. Вони вчилися правильно тримати зброю, цілитися та стріляти. Це був не лише цікавий досвід, а й можливість розвинути в собі такі якості, як зосередженість та самоконтроль.
Орієнтування на місцевості – це один із найцікавіших моментів польових зборів, адже це чудовий спосіб покращити свої навички навігації та командної роботи.

Польові збори стали можливістю здобути нові знання та отримати незабутні враження!