Навчальна практика спеціальності 241- «Готельно-ресторанна справа»

У студентів 2 курсу спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» завершилася їхня перша навчальна практика, яка тривала з 10 по 16 червня. Метою практики було вивчення типів і класів підприємств готельного і ресторанного господарства, їхньої інфраструктури, а також особливостей їх господарської діяльності. Крім теоретичних занять в коледжі, студенти разом з керівником-методистом практики, викладачем профільних дисциплін Світланою Павлюк відвідали ЛОК «Верховина» – один з закладів дитячого санаторного типу області.

ДЗСТ Лікувально-оздоровчий  комплекс “Верховина” розташований в селищі Верховина. Рік заснування – 1967. Директор закладу – Шипчук Василь Васильович. На території комплексу є 2 житлових корпуси, їдальня, кафе, укриття, альтанки, басейн під відкритим небом, соляна кімната, стадіон.

Під час практики студенти дізналися і побачили багато нового. Висловлюємо велику подяку керівнику закладу – Шипчуку Василю Васильовичу, який є стейкхолдером спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа», а також Білінському Павлу Борисовичу за проведену виробничу екскурсію територією ЛОК «Верховина».