Настановча нарада з навчальної практики для студентів 2-го курсу спеціальності «Право»

31 травня 2024 року відбулася настановча нарада з питань організації і проведення навчальної практики здобувачів 2 курсу спеціальності 081 “Право”.

Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Чупровська. Вона ознайомила присутніх із наказом щодо організації та проведення практики, звернула увагу на важливість практичної підготовки у професійному становленні майбутніх правників та проінформувала здобувачів про їх керівника-методиста від коледжу.

Керівник-методист практики Ірина Малиновська ознайомила студентів з методичними рекомендаціями та програмою навчальної практики. Вона підкреслила значення практики для формування компетентностей та навичок, необхідних для успішного спеціаліста, і детально розповіла про супутню документацію, яку студенти повинні вести під час практики.

Після офіційної частини наради відбулося інтерактивне обговорення, під час якого студенти мали змогу поставити запитання щодо організації практики, умов її проходження та критеріїв оцінювання результатів.