Засідання Педагогічної ради коледжу

9 листопада 2023 року відбулося чергове засідання Педагогічної ради ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» згідно з Планом роботи коледжу,

Засідання розпочав директор коледжу Юрій Москаленко, який виступив з вітальним вступним словом до педагогічного колективу, ознайомив колег із порядком денним та вручив грамоти до Дня працівника освіти Івано-Франківської ОДА завідувачам відділень: Людмилі Ликтей, Іванні Наконечній, Оксані Сидорук, Василю Глушку, а також грамоту ради директорів ЗФПО викладачу-методисту Оксані Петращук та подяку НМЦ Оксані Селепій.

Відповідальний секретар Приймальної комісії коледжу Тетяна Гоцанюк доповіла про заходи щодо організації та підготовки до вступної кампанії 2024 року. Фахівець з профорієнтації Ірина Скавінська ознайомила присутніх з Планом профорієнтаційної роботи.

На педагогічній раді заслухано доповідь завідувача відділення дошкільної освіти Оксани Сидорук на тему: «Формування професійної компетентності майбутніх фахівців дошкільної освіти шляхом інтеграції теоретичних і практичних навчальних технологій». Оксана Миколаївна представила присутнім цікаву та змістовну інформацію про організацію навчально-виховного процесу на дошкільному відділенні з використанням різноманітних форм та засобів навчання для формування професійної компетентності майбутніх фахівців.

Методист коледжу Олександра Гаріджук ознайомила присутніх з процедурою Атестації педагогічних працівників у 2023-2024 н.р., а також з питаннями щодо підвищення кваліфікацій педагогічних працівників як необхідної умови атестації. Було представлено інформацію про пройдені курси підвищення кваліфікації викладачами коледжу та розглянуто й обговорено навчально-методичні напрацювання викладачів. Прийнято рішення про визнання сертифікатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників та про рекомендацію до друку навчально-методичної літератури.

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість працювати на славу України!