Всесвітній день туризму на спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 вересня ми відзначили Всесвітній день туризму. Уже стало хорошою традицією на спеціальності «Готельно-ресторанна справа» щороку в цей день вирушати в туристичний похід. Цього року студенти та викладачі відвідали гору Піп Іван. Кожен отримав незабутні враження, позитивні емоції та надихнувся гірськими краєвидами на нові звершення. Особливо цікаво було взяти участь у поході нашим першокурсникам, які вперше з коледжівською родиною починають підкорювати нові вершини.

Крім того, викладач географії Світлана Павлюк зі студентами старших курсів підготувала урочистий захід, присвячений Всесвітньому дню туризму. На заході були присутні гості – голова районної державної адміністрації Василь Бровчук, голова Верховинської районної ради Юрій Філипчук та начальник відділу рекреації НПП»Верховинський» Марія Бушватюк.

 Голова РВА Василь Бровчук спільно з головою районної ради Юрієм Філипчуком привітали  викладацький колектив та студентів. Кращих викладів коледжу нагороджено спільними грамотами райдержадміністрації і райради.

Марія Бушватюк подарувала студентам цікаві книги та журнали, мапи та багато іншого, що допоможе їм у навчанні.

Дякуємо нашим гостям за цікаву зустріч!

Дякуємо ЗСУ та Богу за можливість вчитися, працювати, ходити в походи та жити на своїй рідній землі! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!