Міжнародний день студентського спорту

20 вересня у всіх закладах освіти проходив Міжнародний день студентського спорту. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту (FISU). Колектив студентів і викладачів Івано-Франківського фахового коледжу теж долучились до відзначення цього дня та  взяли активну участь у багатьох змаганнях, які були організовані спортивним клубом «Наука» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Студенти мали змогу позмагатись в забігу, перетягуванні линви, стрибках через скакалку, підніманні гирі (16 кг) та армрестлінгу. Впродовж декількох годин кожен демонстрував свої кращі спортивні якості та волю до перемоги. Також був проведений майстер-клас з бадмінтону від тренерів федерації бадмінтону Івано-Франківська.

Метою проведення цих змагань є привернення уваги та підвищення значущості спорту в навчальних закладах, сприяння його популяризації та розвитку.

Студентів, які показали найкращі результати на змаганнях, нагородили медалями, грамотами та символічними призами.

На заході також були відзначенні студенти, які показали найкращі спортивні результати за підсумками 2022-2023 навчального року. Група ПО-25, яка успішно виступила в Першості коледжу та набрала найбільшу кількість очок, отримала кубок від спортивного клубу «Наука».