«Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ!»

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України є священним обов’язком держави і суспільства. Саме тому підготовка до цієї дати повинна бути належною.
Студенти ІІ курсу груп ПР21, ПР22 Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ ім.В.Стефаника спеціальності «Право» спільно з куратором Калиною Лілею Ігорівною провели урок-пам’яті в новому навчальному році на тему: «Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ!»
Протягом даного заходу студенти висловлювали свої думки щодо передумов й особливостей сучасної російсько-української війни,  аналізували національний характер українського народу як передумову його сили і незламності від давнини до сьогодення.
Віршовані рядки наших поетес Тетяни Строкач, Кравченко Віолети та Іванни Долі про гідне вшанування бойового подвигу, звитяги, самовідданості громадян, воїнів Збройних Сил України, сприяли самоствердженню громадянина-патріота України, гуманіста і демократа, готового до виконання громадянських і конституційних обов’язків; почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який за власну державу віддав своє життя.