У Верховинському відділені Івано-Франківського фахового коледжу відбувся урочистий захід з нагоди Дня Знань

4 вересня 2023 року спеціальність «Готельно-ресторанна справа» Івано-Франківського фахового коледжу знову відчинила свої двері до нових знань для 74  студентів.

Свято Першого дзвоника – нового навчального року відбулося за участі керівництва коледжу, викладачів, студентів, батьків та гостей.

Серед запрошених гостей були присутні представники влади, зокрема перша заступниця голови районної військової адміністрації Світлана Уршеджук, начальниця відділу освіти селищної ради Іра Сумарук, заступник директора з наукової роботи «НПП Верховинський» Ярослав Зеленчук.

Захід розпочався з виконання державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання полеглих Героїв України.

Далі відбулося представлення першокурсників, які розпочинають  своє навчання  у коледжі.

Настоятель храму Вознесіння Господнього с.Устеріки отець Петро Данильчик, за сумісництвом викладач даного навчального закладу благословив студентів на добре і плідне навчання. Побажав наснаги і високих здобутків, терпіння і Божої опіки вихованцям і викладачам закладу.

«Сьогоднішній день – початок вашого захоплюючого життєвого шляху, який відкривається перед вами безліччю можливостей та перспектив. Кожен з вас обрав прекрасну спеціальність, пов’язану з готельно-ресторанною справою, адже наш регіон потребує фахівців з туризму. Сьогодні ви стаєте частиною студентської спільноти, де знайдете нових друзів, однодумців та наставників. Кожен з вас уже є частиною історії  навчального закладу. Віримо, що ваша присутність у стінах навчального закладу спонукатиме вас до нових досягнень та звершень»- сказала Світлана Уршеджук.

Завідувач навчально-методичним кабінетом Василь Глушко привітав усіх студентів та викладачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з початком навчального року, побажав упевненості у своїх силах, наполегливості і мирного неба, також вручив кращим студентам та викладачам грамоти й подяки.

Вітаємо усіх із Днем Знань і щиро бажаємо, щоб цей навчальний рік був для нас легким і приніс нам усім довгоочікувану Перемогу!

Честь і велика подяка нашим мужнім захисникам і захисницям за ще один мирний день, за можливість навчатися і працювати на своїй рідній землі.

Віримо у світле майбутнє нашої держави !

Слава Україні!

Героям Слава!