Студенти спеціальності «Готедьно-ресторанна справа» відвідали літературно-меморіальний музей Василя Стефаника у Русові

Щороку 14 травня в Україні відзначають день народження українського письменника, визнаного світом майстра реалістичних соціально-психологічних новел про життя західноукраїнського селянства кінця XIX – початку XX століття — Василя Стефаника, чиє ім’я з гордістю носить один із кращих вузів нашої країни — Прикарпатський національний університет.

З нагоди святкування цьогоріч 152-ї річниці з дня народження новеліста, студенти Івано-Франківського фахового коледжу спеціальність «Готедьно-ресторанна справа» підготували виховний  захід на тему “Василь Стефаник: сила справжнього таланту”, а також здійснили поїздку-екскурсію з метою відвідати літературно-меморіальний музей Василя Стефаника, який знаходиться у селі Русові Снятинського району Івано-Франківської області.

Студенти оглянули експонати музею і почули надзвичайно цікаву розповідь екскурсовода про життя і творчість видатного новеліста, про вшанування пам’яті письменника в Україні.

Поїздка залишила приємні враження від побаченого й почутого про талановитого майстра художнього слова, чия творчість не залишає байдужим жодного з читачів і шанувальників його творів.

Слова подяки від студентів бедпосередньо організаторові екскурсії Василю Глушку та їхнім батькам, які надали фінансову допомогу для здійснення поїздки.