16 червня на другому курсі спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» відбувся захист навчальної практики.
На захисті студенти другокурсники успішно представили свої доробки, які ними були зроблені впродовж тижня на практиці в готельно-ресторанному комплексі «Верховель». Звіт відображав результати теоретичної та практичної діяльності студентів. Навчальна практика логічно продовжує процес теоретичного навчання та сприяє формуванню професійно значимих умінь та навичок, психологічної готовності до виконання обов’язків на робочих місцях у підприємствах готельного господарства та закладах харчування.
Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанно-готельного обслуговування.
Навчальна практика логічно продовжує процес теоретичного навчання та сприяє формуванню професійно значимих умінь та навичок, психологічної готовності до виконання обов’язків на робочих місцях у підприємствах готельного господарства та закладах харчування.
Слава Україні!
Героям Слава!