Настановча нарада з питань організації і проведення виробничої практики студентів 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

17 квітня 2025 року студенти третього курсу спеціальності 241-«Готельно-ресторанна справа» проведена настановча нарада щодо виробничої практики.

Практична підготовка покликана не тільки забезпечити формування професійних вмінь, але й професійних здатностей і рис особистості. Виробнича практика логічно продовжує процес теоретичного навчання та сприяє формуванню професійно значимих умінь та навичок, психологічної готовності до виконання обов’язків на робочих місцях у підприємствах готельного господарства та закладах харчування.

Зі вступним словом виступила заступниця директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики та проінформувала студентів про їх керівників-методистів від коледжу.

Інженер з техніки безпеки Тетяна Петрівна Клубочкина провела вступний інструктаж з техніки безпеки, а також зауважила про важливість дотримання правил поведінки у разі надзвичайної ситуації в умовах  воєнного стану.

Під час своїх виступів вони наголосили на важливій передумові формування професійної компетенції в навчально-освітньому процесі студентів через виробничу практику.

Завідувач навчально-методичним кабінетом Василь Іванович Глушко побажав студентам продуктивного проходження практики.

Світлана Миколаївна Павлюк – керівник практики від коледжу, керівник-методист практики  надала студентам відповідні методичні рекомендації, програму виробничої практики іншу документацію, яка повинна бути сформована та подана на захисті практики.

Слава Україні!

Героям Слава!