17 квітня 2025 року студенти третього курсу спеціальності 241-«Готельно-ресторанна справа» проведена настановча нарада щодо виробничої практики.
Практична підготовка покликана не тільки забезпечити формування професійних вмінь, але й професійних здатностей і рис особистості. Виробнича практика логічно продовжує процес теоретичного навчання та сприяє формуванню професійно значимих умінь та навичок, психологічної готовності до виконання обов’язків на робочих місцях у підприємствах готельного господарства та закладах харчування.
Зі вступним словом виступила заступниця директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики та проінформувала студентів про їх керівників-методистів від коледжу.
Інженер з техніки безпеки Тетяна Петрівна Клубочкина провела вступний інструктаж з техніки безпеки, а також зауважила про важливість дотримання правил поведінки у разі надзвичайної ситуації в умовах воєнного стану.
Під час своїх виступів вони наголосили на важливій передумові формування професійної компетенції в навчально-освітньому процесі студентів через виробничу практику.
Завідувач навчально-методичним кабінетом Василь Іванович Глушко побажав студентам продуктивного проходження практики.
Світлана Миколаївна Павлюк – керівник практики від коледжу, керівник-методист практики надала студентам відповідні методичні рекомендації, програму виробничої практики іншу документацію, яка повинна бути сформована та подана на захисті практики.
Слава Україні!
Героям Слава!