Практичні заняття у виробничій лабораторії зі спеціальності «Туризм і рекреація»

У рамках  навчальної  дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства»  під керівництвом  викладача Бурчак Світлани Степанівни здобувачі 2 курсу спеціальності «Туризм і рекреація» ознайомилися з навчально-виробничою лабораторією «Організація і технологія ресторанної справи». Основна мета заняття полягала у  вивченні теоретичних та практичних аспектів сучасного устаткування для закладів ресторанного господарства та ознайомлення з новітніми технологіями виробництва. Здобувачі мали можливість побачити виробниче обладнання, вивчили принципи його розміщення у виробничих умовах та його технічно-технологічні  характеристики. В процесі ознайомлення акцентували увагу на необхідності технологічно інноваційного виробничого обладнання в ресторанному господарстві, що слугує запорукою ефективної роботи сучасних ресторанних підприємств і задоволення потреб споживачів.  Такий формат практичних  занять є результативним, оскільки поєднує  теоретичні знання з виробничим  досвідом  роботи закладів харчування, обладнанням та технологіями.