«Теорія без практики – мертва, практика без теорії – сліпа».

18.11.2024р. розпочалася виробнича практика у студентів 4-курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Студенти разом з керівниками-методистами практики: Максим’юк Наталією Миколаївною, Павлюк Світланою Миколаївною та завідувачем навчально-методичним кабінетом – Глушком Василем Івановичем відвідали бази практики та зустрілися з керівниками баз практики: директором ДЗСТ ЛОК «Верховина» – Шипчуком В.В.; керівником ВК «Магурка» – Тинкалюком В.П.

Співпрацюючи з даними закладами ми маємо можливість готувати висококваліфікованих спеціалістів з готельно-ресторанної справи.

Дякуємо Вам за співпрацю та Ваш вклад в розвиток туризму та готельного бізнесу в регіоні.