Наочність – ключ до міцних знань!

04.10.2024, у рамках дисципліни “Вступ до спеціальності” студенти 1 курсу групи ДО-12 під керівництвом викладача Пилипишак Софії Ігорівни, вирушили на екскурсію у заклад дошкільної освіти №37 “Джерельце”.
Дитинство – це дивосвіт мрій, наповнений новим, невідомим та цікавим. Саме дошкільний вік є сензитивним періодом розвитку малюків. А розвивальне середовище ЗДО є сприятливим місцем, де маленька людина стає особистістю.
Під час навчальної екскурсії студенти мали змогу оглянути приміщення ЗДО та територію з ігровими майданчиками. Потрапивши у приміщення, привітно зустріла директорка та розповіла про специфіку роботи “Джерельця”, зокрема про програму розвитку, кількість груп та їх наповнюваність. У ході екскурсії завітали до молодшої, середньої та старшої груп. Педагоги розповіли про особливості роботи з дітьми та осередки у своїх групах. Побували також у музичній залі, фізкультурному залі та кабінеті медсестри. Родзинкою закладу є гурток з футболу та осередок дитячої творчості.
Щиро вдячні директору ЗДО – Яцевич Надії Василівні та причетним колегам за теплий прийом та пізнавальну екскурсію для зовсім юних майбутніх педагогів – вихователів!