Цікава зустріч з книгою

Студенти спеціальностей “Початкова освіта” та “Журналістика” відвідали чудовий захід, присвячений літературному та видавничому процесу. Це була можливість познайомитися з тим, як народжуються книги в Івано-Франківську, зокрема у видавництві “Vivat”, “Лілея-НВ”, “Видавництві Старого Лева”.

  Цікаво було дізнатися про:

 -видавничі стартапи,
 -медіамаркетинг та управління видавничою діяльністю,
-редакційну підготовку за різними видами книжкових видань.
У рамках зустрічі проводилося бліц-опитування, метою якого було визначити місце книги у культурному житті сучасної молоді. Модераторка заходу намагалася з’ясувати, що читає сучасна молодь, що є основним фактором у виборі книги, яке ставлення молоді до книги та читання, потреба в якій літературі виникає, чи є зацікавлення літературними новинками.     Як виявилося, студенти залюблені в книгу, багато читають, цікавляться і художньою, і краєзнавчою, і історичною тематикою…
Зустріч дала можливість провести інтерактивне заняття у межах дисциплін “Українська література” (викладач Гавадзин О.Я.) та “Мистецтвознавство” (викладач Пазинюк М.В.).            Дякуємо організаторам за такий цікавий та пізнавальний захід!