День туризму – свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника

27 вересня відзначається Всесвітній день туризму. Це  свято відзначається щорічно з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн.

Традиційно, на спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» відбувся захід, приурочений Всесвітньому дню туризму.

З вітальним словом звернувся завідувач навчально-методичним кабінетом Василь Глушко.

Гості заходу привітали всіх з Міжнародним днем туризму, поділилися власним досвідом у сфері туризму.

Зокрема, перша заступниця Голови Верховинської районної військової адміністрації — Світлана Уршеджук, вкотре наголосила, що туризм на Верховинщині процвітає і потребує кваліфікованих спеціалістів для конструктивного розвитку галузі.

Директор туристично-інформаційного центру “Верховина”, почесний працівник туризму України, висококваліфікований екскурсовод Василь Кобилюк, поділився  з студентською аудиторією слухачів власним сорокарічним досвідом у сфері туризму.

Депутатка Верховинської селищної ради, помічниця-консультантка народного депутата України М. Княжицького — Марія Маківничук із захватом відзначила, що саме вміння подорожувати, пізнавати навколишній світ є проявом рівня розвитку людини.

Голова громадської організації “Гуцулики” Руслан Бойчук викликав справжній фурор серед публіки демонструючи власні промовідео про Верховинщину для її більшої популяризації. Поділився власним досвідом, як він ще будучи студентом вже спробував себе у туристській сфері. Закликав студентів не боятися втілювати ідеї, не втрачати мотивації, а досягати успіху.

Студенти спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» привітали гостей та викладачів патріотичними віршами та гуцульською співанкою. Другокурсниця Марія Плитчук презентувала доповідь на тему: “Як підготуватися до туристичного походу!”

На закінчення всі дружно виконали «Гімн туриста»

Навчально-виховний захід вміло організовано спеціалістом вищої категорії, викладачкою Наталією Максимюк.

Дякуємо Богу і ЗСУ за можливість працювати і навчати студентів!!!