Вчимось у практиків!

В рамках проведення заходів до Всеукраїнського дня дошкілля  на Відділенні дошкільної освіти нашого коледжу відбулася захоплива дуальна лекція з дошкільної педагогіки на тему: «Розвиток дітей раннього віку». Заняття провела викладачка Ольга Іванівна Гурей (Ольга Гурей) за участі фахівців:

– Світлани Зіновіївни Хоминець (Світлана Хоминець) – медичної сестри Івано-Франківського обласного перинатального центру;

– Оксани Василівни Гандзюк (Оксана Гандзюк) – методистки ЗДО №3 «Бджілка» м. Івано-Франківська.

Також була присутня завідувачка відділення Оксана Миколаївна Сидорук (Оксана Сидорук).

Захід розпочався хвилиною мовчання на честь Героїв, які віддали своє життя за незалежність нашої країни. Студентки 3 курсу з цікавістю слухали виступи запрошених спеціалістів, які щедро ділилися своїм досвідом роботи та надавали практичні поради щодо специфіки виховання дітей раннього віку. Цей період є надзвичайно важливим для всебічного розвитку дитини, тому рекомендації з методів та прийомів роботи з малюками були особливо цінними для наших студенток. Завершився захід інтерактивною рефлексією під назвою «Наплічник», де студентки активно обговорювали набуті знання, ділилися враженнями та емоціями від зустрічі.

Щиро дякуємо нашим шановним гостям і сподіваємося на плідну співпрацю в майбутньому!