День студентського спорту в Івано-Франківському фаховому коледжі

Сьогодні, 20 вересня, у світі відзначають Міжнародний день студентського спорту. Вітаємо всіх причетних і тих, хто тільки стає в ряди прихильників здорового способу життя!

Напередодні в спортивному комплексі «Олімп» відбувся масовий захід до Міжнародного дня студентського спорту. Організаторами події виступили спортивний клуб «Наука» та Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Серед учасників були студенти коледжу, факультету фізичного виховання і спорту, кафедри фізичного виховання та Херсонського державного університету.

Студентів прийшли привітати та підтримати декани факультетів фізичного виховання та спорту ПНУ та ХДУ Яців Я.І. та Глухов І.Г., асистент кафедри СПД, голова федерації бадмінтону міста – Коротких Д.М., директор СК «Наука» Хопта С.П. та викладачі.

Розпочали спортивно-масовий захід запальним танцювальним флешмобом, у якому керівник фізичного виховання ІФФК Мельник О.Й.  «запалила» юнацтво до основних змагальних випробувань, а далі справедливо виконала обов’язки головного судді.

Студенти змагались в естафетах з елементами баскетболу, перетягували линву, слухали майстер клас від найкращих бадмінтоністів міста, пробували свої сили з ракеткою та воланом.

Свято студентського спорту завершилось нагородженням переможців грамотами та гарним настроєм усіх учасників.

Не втомлюємось шанувати пам’ять і дякувати героям, завдяки яким ми можемо займатись спортом, розвиватись фізично та інтелектуально задля успішного  майбутнього України