«Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ!»

Вже третій рік поспіль забирає життя, руйнує житла мирних українців війна, яку розпочала росія в лютому 2022 року. Священним обов’язком держави і суспільства є захист, збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників та мирних жителів України. 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Новий навчальний рік студенти ІІІ курсу спеціальності «Право» розпочали, спільно з куратором Калиною Лілею Ігорівною, провівши перший урок пам’яті на тему: «Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ!»

Протягом даного заходу студенти висловлювали свої та слухали думки відомих і звичайних людей щодо передумов й особливостей сучасної російсько-української війни,  аналізували національний характер українського народу як передумову його сили і незламності від давнини до сьогодення.

Віршовані рядки наших поетес Тетяни Строкач, Віолети Кравченко, Іванни Долі та патріотичні пісні про гідне вшанування бойового подвигу, звитяги, самовідданості громадян, воїнів Збройних Сил України, сприяли самоствердженню громадянина-патріота України, гуманіста і демократа, готового до виконання громадянських і конституційних обов’язків; почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який за власну державу віддав своє життя.