Захист виробничої практики студентів ІІІ курсу спеціальності 241«Готельно-ресторанна справа»

11 червня відбувся захист виробничої практики студентів ІІІ курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На захисті виробничої практики були присутні заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Чупровська, керівник-методист практики Лілія Микитин, завідувач навчально-методичним кабінетом Василь Глушко та куратор групи ГРС-31 Сніжана Николюк.

Одним із важливих елементів навчального процесу є виробнича практика, мета якої полягає у закріпленні, розширенні і поглибленні знань, отриманих в коледжі – зауважила керівник-методист практики Лілія Микитин. Виробнича практика тривала з 29.04 по 07.06.2024 року у різних готельно-ресторанних комплексах нашої області та селища Верховина, зокрема, на посаді екскурсовода.

Студенти спеціальності 241«Готельно – ресторанна справа» на виробничій практиці оволоділи сучасними методами та формами організації роботи в галузі їх майбутньої професії, сформували професійні уміння та навички для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових умовах, а також вдосконалили самопідготовку висококваліфікованих фахівців відповідно до сучасних вимог науки і техніки.

Тож недаремно базами проходження практики було обрано провідні заклади с-ща Верховина: RP «Магурка», ГРК «Верховель», ТК «Водограй Карпат», ДЗСТ ЛОК «Верховина», ВК «Гостинець» та інші.

За період проходження практики студенти успішно виконали всі поставлені перед ними завдання та отримали позитивні відгуки від баз практики.

На захист виробничої практики усі студенти ІІІ курсу підготували презентації з демонстрацією своїх робіт й матеріалів практики та на високому рівні захистили їх.