Захист виробничої практики «Переддипломна» здобувачами фахової передвищої освіти спеціальності «Дошкільна освіта»

4 червня 2024 року відбувся захист виробничої практики  «Переддипломна» в онлайн форматі зі здобувачами спеціальності 012 Дошкільна освіта. Студенти поділились своїми враженнями від проходження практики, висловили свої рекомендації. За період практики вони отримали можливість вдосконалити свої вміння проводити освітню роботу з дітьми, розвинути творчий дослідницький підхід до педагогічної діяльності, використати інноваційні технології дошкільної освіти, цілісно виконувати функції вихователя дітей дошкільного віку.

Формат проведення захисту дозволив нам провести майстерки.

Студентки групи ДО-41 (керівник-методист – Ірина Бей) ділилися досвідом роботи з дітьми щодо впровадження технології «Мнемотехніка». Відрадно, що практикантки долучили присутніх до інтерактиву. Відгадати твори, які були приховані асоціативними картинками було нелегко.

Практикантки групи ДО-42 зі своїм керівником-методистом Ольгою Гурей пройшли вебінар щодо підтримки ментального здоров’я особистості. Ділилися здобутою інформацією, долучали до виконання вправ, які сприятимуть стресостійкості.

Студентки групи ДО-43 (керівник-методист – Оксана Селепій) залучили присутніх до перегляду відеоматеріалів незвичної пошуково-дослідницької діяльності зорганізованої з дітками в на базах практики. Як висновок: тільки така робота цікавить дошкільнят, та дозволить відповісти на усі запитання «чомучків».

Практикантки групи ДО-44 (керівник-методист – Ольга Гурей) запропонували учасникам заходу повправлятися у нетрадиційній техніці малювання. Чудові роботи вийшли у майстринь та учасниць.

Друга частина заходу була присвячена віртуальній подорожі дитячими садками світу. Цікавинками поділилися студентки, які перебувають зараз закордоном (Франція, Чехія) та мали можливість пройти практику в закладах дошкільної освіти в цих країнах.

Вітаємо студентів із успішним захистом практики та бажаємо здобутків на шляху до самовдосконалення та професійного зростання!

Дякуємо директорам ЗДО за створені можливості проходження практики здобувачами освіти, співпрацю та розуміння. Висловлюємо вдячність вихователям за наданий практичний досвід. Бажаємо подальших професійних здобутків, миру та перемоги.