“Математичні забави”

Захоплюючою грою “Математичні забави” закінчилося вивчення математики для студентів 2-го курсу спеціальності “Початкова освіта”.  Математична гра проводилася у формі змагання між 5-а командами паралелі 2-го курсу і стала для студентів справжнім випробуванням їхньої кмітливості, логічного мислення та командного духу.

Кожна група готувалася до цієї події з неабияким ентузіазмом, знімаючи відеоролик про значення математики в своєму житті (домашнє завдання), вивчаючи математичні принципи, розробляючи стратегії та налаштовуючись на перемогу.

Гра складалася з різних конкурсів, кожен з яких мав свою особливість. Родзинкою змагання стали інтегровані з математикою відеозапитання від викладачів з української мови та літератури, англійської мови, хореографії та математики. Конкурси між командами проходили в атмосфері азарту та дружнього суперництва, а у перервах студенти розважалися математичними «фокусами» та різними цікавинками.

«Здобувачі освіти всіх груп продемонстрували блискучу командну роботу, неабияку кмітливість та глибокі знання з математики; отримали заряд позитивних емоцій та цінний досвід командної роботи й інтелектуального змагання, який неодмінно їм знадобиться в житті, а також у їхній майбутній роботі з дітьми», – зазначила викладачка математики Марія Остафійчук